Καλωσήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του

36ου Πανελλήνιου και 2ου Διεθνές Συνεδρίου Στατιστικής
16-19 Μαΐου 2024

"Ανάλυση Δεδομένων στις Επιστήμες του Μηχανικού"

Conference

Διεξαγωγή Συνεδρίου

Το 36ο Πανελλήνιο και 2ο Διεθνές Συνέδριο Στατιστικής αποτελεί την κύρια επιστημονική εκδήλωση στο ευρύτερο πεδίο των Πιθανοτήτων και της Στατιστικής. Συνδιοργανώνεται από το Ελληνικό Στατιστικό Ινστιτούτο (Ε.Σ.Ι) και το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Location

Τοποθεσία

Η Κοζάνη είναι πόλη της Βόρειας Ελλάδας, που βρίσκεται στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Είναι κτισμένη στους πρόποδες του Βερμίου και αποτελεί το οικονομικό και διοικητικό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας. Η φυσική ομορφιά και το επιβλητικό τοπίο της την καθιστούν ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Venue

Χώρος Συνεδρίου

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στη Νέα Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που βρίσκεται στη Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας στην Κοζάνη. Οι νέες, μοντέρνου σχεδιασμού, και υψηλής αισθητικής εγκαταστάσεις παρέχουν όλα τα απαραίτητα για τη διεξαγωγή ενός υψηλής ποιότητας συνεδρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

vkvb

Το 36ο Πανελλήνιο και 2ο Διεθνές Συνέδριο Στατιστικής διοργανώνεται από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Ελληνικό Στατιστικό Ινστιτούτο. Θα διεξαχθεί στις 16-19 Μαΐου 2024 και αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος καθηγητών, ερευνητών και ειδικών από διαφορετικά πεδία εφαρμογής της επιστήμης της Στατιστικής.

Στο συνέδριο καλούνται να συμμετάσχουν και να το παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο κόσμο της στατιστικής επιστήμης. Στατιστικοί, ερευνητές, ακαδημαϊκοί, μηχανικοί, μαθηματικοί, επιστήμονες πληροφορικής, οικονομέτρες καθώς και επαγγελματίες από κάθε χώρο είναι ευπρόσδεκτοι στις εργασίες του συνεδρίου.

Διοργάνωση:

Organized by: